9 de juny 2017

Top5: PRISM

Katy Perry - Prism cover.png
Encara faltava el top 5 de les millors cançons del que fins avui és l'últim disc que Katy Perry ha publicat: Prism. Aquest disc va tenir un èxit molt destacable, però es va quedar lluny del nivell d'èxit de Teenage Dream. Es van llançar cinc senzills oficials del disc: Roar, Unconditionally, Dark Horse, Birthday i This Is How We Do, així com Walking On Air i By The Grace Of God com a senzills promocionals.



5. Double Rainbow

Començo la llista amb aquesta balada, co-composada per Sia. Tot i que sempre és una cançó que passa molt desapercebuda als fans -com la meitat del disc- trobo que mereixeria més atenció que altres que en reben molta més com Legendary Lovers.


4. Walking On Air

No podia deixar fora d'aquest rànquing Walking On Air, una cançó dance amb influències del Deep House dels anys 90 i la música disco que hauria d'haver estat senzill oficial molt abans que T5


3. By The Grace Of God

L'actuació d'aquesta cançó a la gala dels Grammys del 2015 es pot dir que va ser el final de la promoció del disc, tot i que la gira es va allargar encara una mica més. By The Grace Of God és una emotiva balada, on Katy Perry ens explica els moments més foscos de la seva vida.
DarkHorseCover.png

2. Dark Horse

Estic totalment convençut que coneixereu aquesta cançó, ja que no va ser un èxit qualsevol, sinó LA cançó de la tardor-hivern 2013-2014, i va acabar sent la segona cançó més venuda del 2014. Aixi que no cal que us parla de la seva hipnòtica producció ni de la seva increïblement enganxosa tornada. Fins avui és l'últim número 1 de Katy Perry a Billboard, i la cançó més exitosa de la carrera de la californiana, amb 13,4 milions de còpies venudes.



1. Unconditionally

Katy Perry - "Unconditionally".pngI la meva cançó preferida de Prism és Unconditionally, una cançó pop downtempo amb pinzellades electròniques que parlar sobre l'amor incondicional. El videoclip de la cançó és molt diferent als de la resta de la carrera de Katy Perry ja que no explica una història, però realment és molt encertat estèticament. Unconditionally va ser un èxit moderat, i no va poder arribar al top 10 dels Estats Units ni del Regne Unit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada