7 de juny 2017

Top 15 Protocol

Avui fa exactament cinc anys Nicky Romero estrenava el seu segell Protocol Recordings, i ja que ells ho celebren amb el llançament d'un EP especial, he decidit jo també fer un especial.m A més, en el període en el que més vaig estar posat en l'EDM era el segell que millor equilibrava qualitat i quantitat, tot i que trobo que en els últims mesos s'ha degradat bastant.
Així que aquests són els meus 10 singles preferits editats des d'aquest segell.

15. Martin Volt, Burgundy's & Quentin State - Conspiracy

Comencem el rànquing amb Conspiracy, on Martin Volt i Quentin State col·laboraven amb Burgundys per portar una producció molt contundent.

14. Martin Volt & Quentin State - Rush

La catorzena posició és també per un llançament signat per aquest duo de productors. Una producció molt simple amb una mateixa melodia molt simple que es va repetint al llarg de tota el tema, però tot i així el resultat és increïblement bo, encara que l'hi falta una versió vocal que l'acabi de fer sonar bé.


13. Calvin Harris & Nicky Romero - Iron

Tot i que també es va inclourè al disc de Calvin Harris 18 Months, Iron va sortir primer com a senzill per Protocol passant totalment desapercebut. El resultat és excel·lent, encara que potser no tan brillant com caldria esperar d'una col·laboració entre dos noms de tan alt nivell, que en aquell moment passaven pel seu moment de popularitat més alta.

12. Magnificence & Alec Maire feat. Brooke Foreman - Heartbeat (Nicky Romero Edit)

Al 2015 Magnificence col·laboraven amb Alec Maire i Brooke Foreman per llançar Heartbeat, la que seria la cançó més popular (segons Spotify) i que comptava amb els retocs de Nicky Romero (En el moment el què estava de moda que DeeJays de més renom fessin "edits" a altres de menys).

11. Sultan & Ned Shepard vs The Boxer Rebellion - Keep Moving

El duo de productors canadencs Sultan & Ned Sheppard van llançar al 2014 una versió EDM de la cançó Keep Moving de la banda de Londres The Boxer Rebellion, que havia estat llançada l'any anterior.

10. Tom Swoon, StadiumX, Rico & Miella - Ghost

A finals del 2014 llançaven aquest grapat d'artistes la cançó Ghost, que tot i que se li pot criticar ser un Howl At The Moon 2, segueix sent una producció Progressive House molt sòlida i encertada.

9. John Christian - Next Level (Nicky Romero edit)

Un altre edit de Nicky Romero del 2015 és el que va fer al Next Level de John Christian, la què jo considero una de les millors produccions Electro House. També va ser presentada en la edició d'aquell any del UMF de Miami.


8. Nicky Romero vs Krewella - Legacy

Estrenada al UMF del 2013, esdeveniment on Krewella van començar a destacar realment, aquesta col·laboració es va acabar estrenant oficialment a la Tardor, acompanyada d'un impactant videoclip.

7. Nicky Romero, Volt & State - Warriors

Aquesta cançó va ser també estrenada molt mesos abans del seu llançament oficial, i es va especular que seria una col·laboració amb Alesso o Dirty South, encara que en realitat els qui van fer aquesta cançó amb Nicky Romero són Martin Volt & Quentin State. Potser és que ja estava masa acostumat a la demo/ID, però el cert és que tot i que la melodia és excel·lent en cap moment m'ha acabat de convéncer del tot la versió definitiva. A més la vocal la trobo gens inspirada.

6. Nicky Romero & NERVO - Like Home



Jo consideraria aquest tema de finals del 2012 un clàssic, que una vegada a la vida sí que va tenir l'impacte merescut, acumulant més de 25 milions de reproduccions a Spotify i 18 al seu videoclip, que no està gens malament. Sens dubte aquesta és la cançó amb la qual més evident es feia que Nicky Romero tenia que ser una gran estrella, cosa que no va arribar a succeir mai.

5. StadiumX & Taylr Renee - Howl At The Moon



Un altre clàssic de Protocol, i la cançó que no és del cap del segell que ocupa una posició més alta és aquesta col·laboració entre el duo de productors i DeeJays StadiumX i la vocalista Taylr Renee, que sens dubte és el llançament més remarcable de la carrera dels hongaresos.

4. Nicky Romero feat. Colton Avery - Take Me



El  single més recent de Nicky Romero a hores d'aram és Take Me, una excel·lent cançó amb una producció suau però molt encertada que es posava a la venda el passat Setembre.

3. Nicky Romero - Symphonica

La descripció d'aquesta cançó sembla que tingui tot els números de ser un desastre: dos drops electro house monstruosos, amb un break orquestral entre mig amb canvi de compàs. Però no és així, en aquest cas el contrast queda perfecte i acaba sent una de les produccions més bones de la carrera de l'holandès.

2. Nicky Romero & Vicetone feat. When We Are Wild - Let Me Feel



La segona posició és per aquesta cançó que Nicky Romero i Vicetone van estrenar a durant la seva actuació al UMF del 2015 i vam tenir que esperar mig any per que es publiqués de manera oficial. Un cop més no va rebre l'atenció merescuda. No puc no destacar-ne el videoclip, sens dubte el millor de la seva carrera.

1. Nicky Romero - Novell



Quan Nicky Romero va llançar la primavera passada aquest senzill, va convertir-se en una de les meves preferides de la seva carrera, i ara mateix la considero tant el millor llançament de la carrera de l'holandès com el del seu segell, però que malhauradament no va tenir l'impacte que es mereixeria (2M de reproduccions a Spotify de la versió instrumental i 5 de la vocal, anomenada The Moment).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada