11 de juny 2017

Remix EP: Desperado

Us pensaveu que l'equip de Rihanna deixaria de seguir exprimint ANTI, arribat ja un punt tan lluny del que és necessari? Us equivocaveu, ja que aquest divendres va arribar el paquet de remescles de Desperado. Com a dada deixo el fet que Rihanna personalment va deixar la promoció fa 10 mesos, que cadascu en tregui la conclusió que vulgui...
La primera remescla és la que n'ha fet el DJ de Deep House, que basicament l'únic que ha fet ha estat agafar una base minimal i acoblar-hi l'acapella a damunt.
El segon en remesclar Desperado ha estat 3lau, amb una proposta Electro House molt encertada, fins al punt que la producció durant la tornada casi que m'agrada més que la de la original.
També ha remesclat aquesta cançó Andrelli, qui segurament us sonarà de la seva coneguda remescla de Million Reasons de Lady Gaga que fins i tot la pròpia novaiorquesa va cantar a Coachella en lloc de la versió original. En aquest cas per sons extravagants que encaixen molt bé amb la cançó i que no estan malament, però tampoc m'acaben de convéncer del tot.
Per últim tenim el remix de Fairlane, que tot i ser molt diferent potser és la més fidel a la original. Aposta per sons acústics durant les estrofes i un drop amb aires dubstep que encara està força bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada