10 de juny 2017

Top 5: Videoclips de Katy Perry

Katy Perry sempre ha estat una de les artistes dels últims anys que més ha cuidat els seus videoclips, i a continuació us deixo els cinc que més m'agraden.


Rise



Començo aquest rànquing amb un dels relativament pocs videoclips de Katy Perry que no explica una història però el d'aquesta cançó, que ha acabat quedant fora de Witness trobo que visualment és molt bonic.

Thinking Of You



He volgut incloure també un videoclip de la era OOTB, i el millor és el de Thinking Of You, on com a la lletra de la cançó veiem a Katy Perry recordant la seva anterior parella tot i ja estar en una nova relació.

ET



Trobo que el videoclip d'aquesta cançó compleix a la perfecció el que se l'hi hauria de demanar a un videoclip pop: reforça el missatge de la cançó i visualment és molt entretingut. ET va ser el tercer senzill de Teenage Dream.

2. California Gurls



El videoclip d'aquesta cançó de Teenage Dream sens dubte és el més recordat de la carrera de la californiana, on Katy Perry és transportada a un món on tot és fet de llaminadures.

1. The One That Got Away

El sisè i últim senzill de Teenage Dream no és només una de les millors cançons de la carrera de Katy Perry, sinó que també és el seu millor videoclip, sempre segons el seu criteri. Considero que és tot el que ha de ser un videoclip: reforça el missatge de la cançó visualment i és entretingut de mirar, igual que els d'ET o . Però en aquest cas, amb una història molt millor: hi veiem una Katy Perry en una residència per a la tercera edat recordant el seu amor de jove, que va morir durant la seva relació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada