8 de juny 2017

Top 5: Teenage Dream

Teenage Dream album cover.pngI ha arribat el moment d'escollir cinc cançons del disc més exitós i aclamat pels fans de la carrera de Katy Perry, i el que ha tingut més singles al número 1 de Billboard en tota la història d'aquesta llista (empatat amb Bad de Michael Jackson) i que va convertir a Katy Perry en una estrella de primer ordre. Per aquesta llista també he tingut en consideració cançons de la reedició del disc The Complete Confection.
Aquest disc va ser nominat en set ocasions als Grammys, però no va guanyar-ne cap.




Upper bust of a purple-haired woman staring at the upper left of the picture. She is standing in front of a blurred multicolored painting. In the upper left, the words "Teenage Dream" are written in neon light blue letters inside a neon pink sign. Below her neck, the words "Katy Perry" are written in candy-like pink letters.
Image shows Katy Perry standing in front of a white background with her arms interlocked above her head in a black dress. On her left side, the words "Katy Perry" is written in bold, while on her right "Part of Me" is written in the same format in a smaller text size.
5. Teenage Dream

Començo aquesta llista amb el segon senzill del disc i la cançó que l'hi dóna nom. És una cançó pop dance midtempo feta a mida per triomfar i que, sens dubte, ho va fer.

4. Part Of Me

Aquesta cançó va llançar-se a la primavera del 2012 per presentar la reedició The Complete Confection que sortiria unes setmanes després. La cançó va entrar directament al número 1 del Hot 100, sent la única de Katy Perry que ho ha aconseguit.
El videoclip de la cançó va ser molt criticat, ja que hi podem veure a Katy Perry allistant-se als Marines com a solució als seus problemes amorosos per no tenir que pensar.

California Gurls cover.png3. California Gurls

El primer senzill del disc es va estrenar durant l'estiu del 2010 i compta amb un dels videoclips més recordats dels últims anys. De fet una escena del videoclip, on Katy Perry s'estirava nua en un núvol de coto de sucre va acabar sent recreada a la portada del disc. Però no només és el videoclip, la cançó és molt estiuenca i divertida, i es diu que va sortir com a resposta a l'Empire State Of Mind que JayZ i Alicia Keys dedicaven a la seva ciutat, que és Nova York.

Last Friday Night cover.png2. Last Friday Night 

A purple hair woman named "Katy Perry" looking at the sky with disc-shapped hatUn altre senzill de la primera versió del disc, i un altre número 1 internacional. En concret aquesta cançó parla del matí posterior a una nit de festa, i en el videoclip Katy Perry adopta el personatge de Kathy Beth Terry qui fa un canvi de look ajudada per les seves amigues. Hi ha dos versions de la cançó: la original en solitari, i un remix amb Missy Elliott que va ser inclos a la edició Complete Confection.


1. The One That Got Away

No he tingut cap dubte en situar al número 1 la balada The One That Got Away, sisè i últim senzill de la edició original del disc i únic que no va ser número 1 al Hot 100, tot i que va arribar fins al top 3. Es tracta d'una cançó molt emotiva on Katy Perry repren el tema de perdre algú estimat, que ja havia tractat a Thinking About You del seu anterior disc. A més personalment he de dir que va ser la cançó que va convertir-me en fan de Katy Perry i va fer decidir-me a comprar Teenage Dream tot i que ja m'havien agradat els anteriors singles del disc.

PD: Siusplau que algú em confirmi si sóc la única persona del món a qui no l'hi agrada Firework.

PD2: Us heu fixat que literalment en la portada de cada single porta el cabell d'un color diferent?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada