5 de juny 2017

Novetat: To The Max

Avui DJ Khaled ha estrenat el tercer avançament del seu proper treball discogràfic Grateful. Després de Shining en col·laboració amb Beyoncé i Jay-Z; i el número 1 I'm The One amb Justin Bieber, Chance The Rapper, Quavo i Lil' Wayne arriba To The Max, on la vocal és de Drake. Grateful arribarà el proper 23 d'aquest mateix mes i inclourà també una col·laboració amb Rihanna.
Drake ja va col·laborar l'estiu passat amb aquest DJ a For Free, que era una cançó decent però sense ser res de l'altre món. Però To The Max directament és una cançó dolenta, que vocalment no té res destacable i que la producció ja no és que llueixi suficientment com per ser una cançó l'artista principal de la qual n'és el productor -cosa que es pot dir de tots els seus senzills-, sinó que a més és una mica un desastre.
A més una altra vegada més ens trobem amb l'habitual repertori de crits d'aquest DJ, que a mi em resulten molt, molt desagradables. I una vegada fa servir el seu fill nadó Assad com a portada del single i del disc, cosa que no estic segur que sigui gaire bona idea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada