5 de juny 2017

Top 5 cançons de OOTB

Katy Perry - One of the Boys.jpg
Comencem l'especial de Katy Perry amb un rànquing amb les cinc millors cançons del seu àlbum debut internacional perquè si bé és cert que existeix Katy Hudson, aquell disc no va ser distribuit gaire més enllà del seu barri del 2008 que ja va comptar amb dos èxits arreu del món: I Kissed A Girl i Hot 'n' Cold. La californiana va publicar durant la promoció del disc un CD+DVD on interpretava les cançons del disc en acústic i presentava una cançó nova, que també entra a "competir" per un lloc en aquest rànquing. Veurem si hi entra...




5. Mannequin


Comencem aquesta llista amb Mannequin, una cançó que narra la història d'amor sense èxit de la cantant amb un noi apàtic que ella defineix més com un maniquí que com una persona, ja que ell no pot percebre l'amor d'ella. Contràriament al que podria semblar pel tema que tracta, és una cançó molt alegre i enèrgica 

4. Brick By Brick

Aquesta cançó no forma part del disc, però Katy Perry la canta al disc acústic MTV Unplugged i per això he decidit incloure-la. És una balada que parla d'una relació amorosa que va bé, però que ella vol reconduir lentament (maó a maó). Una llàstima que probablement mai en sentirem la versió d'estudi.

3. One Of The Boys

La cançó homònima al disc és també la primera pista del debut de Katy Perry. És una cançó pop-rock també molt enèrgica on ella parla d'una relació amb un noi que sentia que la tractava com un més dels seus amics, i ella volia un tracte especial.
WakingUpKatyVegas-Official.png

2. Waking Up In Vegas

A la segona posició he decidit situar-hi Waking Up in Vegas, que va ser el quart i últim senzill del disc. Va tenir un èxit moderat, assolint el top 10 del Hot 100 de Billboard, així com el de 7 països més. És una cançó molt pop, sense una lletra gaire profunda que parla de trobar-se el dia després d'una nit boja en aquesta ciutat americana.

1. Thinking Of You

Thinkin of You.jpgThinking Of You és no només la millor cançó del disc, sinó sota el meu punt de vista la millor de tota la seva carrera. Parla sobre la pèrdua d'un ésser estimat, tema que es convertiria en un recurrent a la carrera a The One That Got Away i Ghost. Aquesta cançó va ser llançada com el tercer senzill del disc; sent el menys exitós dels quatre que es van llançar del disc, tot i ser top 15 a Brasil, França, la República Txeca, Bèlgica i Itàlia.
Katy Perry ja tenia aquesta cançó llesta abans que comencés a treballar en aquest disc, com demostra un vídeo on la veiem cantant aquesta cançó del 2006 (2 anys abans de la publicació oficial de la cançó) i justificaria el fet que ella és l'única compositora de la cançó (Com ja sabreu no passa practicament mai que l'intèrpret composi la cançó absolutament sol).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada