3 de juny 2017

Novetat: Down + acusació de plagi


Les Fifth Harmony comencen la promoció del seu proper disc -el primer sense Camila Cabello- amb Down, on col·laboren amb el raper Gucci Mane. 
Fa poc més de 24 hores que Down es troba disponible i ja ha estat acusada de plagi, però primer analitzem la cançó:

Down és una cançó pop amb una una base que intenta sonar Hip-Hop, però que només aconsegueix acabar sent la versió (encara més) descafeïnada de Work From Home, el seu enorme èxit de l'any passat. I la part de Gucci Mane no millora la cosa en absolut, exercint claríssimament de raper de lloguer. Una cosa que passa aquí i en diverses cançons recents, i que crec que no hauria de passar mai en cançons pop on hi col·labora un raper al pont: la part del rap no hauria parar en cap moment el ritme al que va avançant la cançó.



Hores després del llançament d'aquesta cançó, el trio Terror Jr va utilitzar les seves xarxes socials per acusar de plagi a Fifth Harmony, dient que Down es copia de la seva cançó Come First. Us deixo un vídeo comparant-les, i treieu les vostres conclusions. És cert que totes dues cançons són molt similars, però també s'ha de dir que la cançó de Terror Jr tampoc és res extremadament original.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada