23 de juny 2017

Remixes oficials de Malibu

Avui s'han posat a la venda i a les plataformes de streaming tres noves remescles oficials del senzill actual de Miley Cyrus Malibu, entre les que hi ha la de Tiësto de la que ja n'haviem pogut sentir un avançament; i que se suma a la ja disponible des de fa unes setmanes de The Him, però de la què jo no us n'havia parlat i que avui aprofitaré per fer-ho.

Comencem amb la remescla de Tiësto, que és justament el que esperàvem: una remescla dance de Malibu que es manté molt fidel a la original però la fa apta per sonar a les discoteques i clubs aquest estiu. No arrisca gens, però el resultat és bo.
També ha remescla la cançó de Miley Cyrus Gigamesh, i aquest DJ de Los Angeles aposta pel so Future Bass del què ja sabeu que jo no en sóc gaire fan.


La tercera de les remescles noves és la del belga Lost Frequencies. L'autor d'Are You With Me aposta  per uns sons Deep House extreavagants que ni trobo que encaixen bé amb la cançó ni eren el que m'esperava, això segon dient-ho en el sentit dolent.
I acabo per la remescla que ja us he dit que fa ja unes setmanes que es troba disponible, que és la de The Him. Aquest duo de DeeJays aposta també per sons Deep House força contundents, també amb un resultat molt bo però amb un resultat més potent que el de la remescla de Tiësto i millor en tots els aspectes que la de Lost Frequencies.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada