12 de juny 2017

HFK debuta al número 1 dels Estats Units + Despacito es manté #1 del Hot 100

Photo published for Halsey Earns First No. 1 Album on Billboard 200 Chart With 'Hopeless Fountain Kingdom'
Halsey ha aconseguit situar el seu segon àlbum Hopeless Fountain Kingdom al número del Billboard 200, mentres que al Regne Unit s'ha hagut de conformar amb el número 12.
Pel que fa a la llista de senzills de Billboard, hi ha pocs canvis i Despacito s'hi manté una setmana més al capdamunt.
Com segurament haureu notat a hores d'ara, en els últims mesos hi ha hagut una sequera molt gran d'èxits d'artistes femenines, i no ha estat fins aquesta setmana, practicament a meitats de Juny, que per primera vegada en aquest 2017 el disc d'una artista femenina ha encapçalat la llista d'albums de Billboard. No hi havia una dona al capdavant del Billboard 200 des de Joanne de Lady Gaga. No dic que hi hagin motius sexistes darrere, però em crida l'atenció perquè fa un temps passava tot el contrari.
Hopeless Fountain Kingdom és el primer àlbum de Halsey al seu país, ja que Badlands va debutar al número 2 i només va baixar. Als Estats Units ha venut 97.000 còpies, que pujen fins a les 115.000 si es compten els streams equivalents.
El dimecres si tot va bé sabren les còpies que ha venut a nivell mundial en la seva primera setmana (Però en artistes pop acostumen a ser una mica més del doble de les que es venen als Estats Units).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada