26 de juny 2017

Top 5: Millors no singles Ariana Grande (HBD Ari)

Tots coneixem els seus èxits com Side To Side, Problem, Bang Bang o Dangerous Woman, però Ariana Grande també té moltes cançons no tan conegudes que val molt la pena escoltar.
A continuació us deixo les cinc millors cançons de la cantant que no han estat llançades com a senzill.

5. Bad Decisions

Començo amb aquesta cançó de Dangerous Woman, que tot i que a la gira la interpreta en una nova versió que no em va convéncer, segueix sent una de les meves preferides del disc. Una cançó uptempo força animada i amb una producció molt potent amb influències Hip-Hop.

4. Break Your Heart Right Back

Aquesta cançó forma part del segon disc d'Ariana Grande My Everything publicat al 2014 i és una col·laboració amb el raper Childish Gambino. Break Your Heart Right Back presenta un estil Hip-Hop/R&B que tot i que no predominava a My Everything ja avançava el camí que prendria en el seu posterior disc.

3. Forever Boy

Com tots els fans ja sabreu, al CD de Dangerous Woman hi ha dos cançons connectades dins de la mateixa pista, que són Knew Better i Forever Boy. De la primera Ariana Grande en va compartir una "segona part" que la feia una cançó independent, cosa que no va fer de la segona, que des de la primera vegada que vaig sentir el disc ja es va convertir en una de les meves preferides.

2. My Everything

La balada que dóna nom al disc amb que Ariana Grande va assolir la fama internaciona al 2014 és una de les cançons d'aquest disc on ella més es pot lluir vocalment, a més de ser sens dubte una cançó excel·lent que parla sobre el desamor.

1. Moonlight

I no podia situar al número 1 d'aquesta llista una cançó que no fos aquesta: la cançó que obre Dangerous Woman i la que l'hi anava a donar nom abans que Ariana Grande i el seu equip canviessin d'idea vista la freda recepció que va tenir Focus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada