7 de juny 2017

Crítica: Know No Better


He volgut fer una breu ressenya del nou EP de Major Lazer Know No Better, que el trio de DeeJays/productors han presentat amb el senzill del mateix nom en col·laboració amb Camila Cabello, Quavo i Travis Scott.
Com segurament ja sabreu, la intenció d'aquest projecte és (deixant de banda els obvis) fusionar la música EDM amb la música d'arreu del món, i això queda molt representat a la perfecció en aquest EP on hi ha 6 cançons en tres idiomes diferents: Castellà, Portugués i Anglès (I aquest últim amb diferents accents, també s'ha de dir). Sota el meu punt de vista, aquesta varietat també trobo que sempre es reflecteix negativament i que trobo que hi ha cançons que estan força bé, però també altres que no he aconseguit escoltar, i no precisament Sua Cara per no estar acostumat a sentir cançons en portugués.
Tot i aquesta varietat d'influències, el cert és que al cap i a la fi totes les cançons acaben sent del mateix estil: un so que combina EDM i ritmes llatinoamericans massa contundents per ser considerats tropical house sota el meu punt de vista, però per l'estil.
La meva preferida del disc és Buscando Huellas, on col·laboren amb el jamaicà Sean Paul i el colombià J Balvin.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada