10 de des. 2016

Top 10: Les millors remescles

Per a fer aquesta llista només he escollit cançons que ja coneixia abans d'escoltar-ne la remescla que cito, ja coneixia la cançó. Per això en queden fora la de Michael Calfan de SHY, la de Sam Feldt de Pieces o la de Lucas Löwe de Buried In Detroit. Aquestes les incloure a les llistes de millors cançons, ja que, per mi; és com si fossin la original. Un cop aclarit això comencem!



10. Freak (Sam Feldt Remix)

No podia faltar en aquesta llista una remescla de Sam Feldt, com la que va fer al Freak de R3hab i Quintino, cançó de la qual en canviava la instrumentació per complet, i apostant per sons molt més suaus.


9. Into You (3lau Remix)

La única remescla oficial d'Ariana Grande llançada aquest any és la que va fer 3lau del seu senzill Into You, que porta al Deep/Future House.

8. Coming Over (Tiësto Remix)

Tot i que en aquesta remescla Tiësto només "tradueix" la cançó al Progressive House (No hi ha cap melodia nova), el resultat és realment excel·lent, i sota el meu punt de vista, millor en tots els aspectes que la original De Kygo i Dillon Francis, que no és la original del tot, ja que és un remake.

7. I Took  A Pill In Ibiza (W&W Festival Remix)

Aquesta és la única remescla d'aquest top 10 que no ha estat publicada de manera oficial, però igualment és una de les millors de l'any. Es tracta de l'espectacular "Festival Mix" que van fer W&W del I Took A Pill in Ibiza de Mike Posner. La part dolenta és que només agafen una de les tres estrofes de la original/ dos de la remescla de SeeB, en la que la de W&W es basa més que en la original.

6. Work (Bad Royale remix)

Molt probablement Work sigui la cançó que més s'ha ballat aquest any, i en gran part és gràcies a l'elevat nombre d'excel·lents remescles que ha rebut. Tot i que podria haver triat la de R3hab o la de Lost Kings,  em quedo amb la de Bad Royale, que sense ser excepcionalment original és la remescla que una cançó com Work necessita.

5. I'm in Control (The Magician remix)

Vam tenir un parell de remescles molt bones d' I'm in Control d'AlunaGeorge, però jo em decanto per la de The Magician, que porta el primer senzill d'I Remember al Deep House amb una producció totalment renovada i sobretot molt bon resultat.

4. Needed Me (W&W remix)

Podria haver triat la de Cosmic Dawn, però per mi la remescla més interessant de Needed Me és la de W&W, que augmenta la pulsació d'aquest senzill de Rihanna fins transformar-lo en una monstruosa fusió de sons trap i big room.

3. Thinking About You (DubVision Remix)

Quan vam sentir el "Festival Mix" de Thinking About You ja vam pensar que s'apropava molt a la perfecció progressive house, i la sensació es va repetir al sentir-ne la remescla que en van fer DubVision.

2. Kiss It Better (Feenixpawl Remix)

Tot i que, com ja us he dit que pasda amb els altres senzills de Rihanna també, hi ha altres remescled molt bones de Kiss It Better, com la de Country Club Martini Crew; jo em decanto per la de Feenixpawl, que transformen el segon senzill d'ANTi en una cançó progressive house excel·lent.

1. This Town (Tiësto Remix)

He decidit col·locar al número 1 la remescla que Tiësto ha fet de la -de moment- única cançó de Niall Horan en solitari This Town, que gràcies a la remescla del veterà DJ holandès passa de ser una cançó plana, genèrica i sense cap interès a una fusió folk-EDM espectacular (sense arribar al nivell d'Avicii, però igualment espectacular).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada