30 de des. 2016

Els discos més esperats del 2017 (Part 2/3)


Durant el 2016 molts artistes interessants han llançat nous discos, com és el cas de Lady Gaga, AlunGeorge o Rihanna; però al llarg del 2017 també arribaran àlbums que realment prometen ser molt interessants. He dividit aquest reportatge en tres parts, la primera es va publicar ahir i ja la podeu llegir i la última arribarà demà,dia 31, a les 10:00.


Katy Perry (KP4)

Resultat d'imatges de katy perry billboard rise
Inicialment estava programat per aquest 2016, però Katy Perry ha preferit treballar-hi més temps i deixar-lo per (Esperem) el 2017. O si som malpensats, podem dir que l'han retrassat per la freda recepció que va tenir la cançó que va llançar a l'estiu, en ocasió dels Jocs Olímpics: Rise. No sabem què està descartat i que aprofitarà, però de moment ha treballat amb gent amb la que ja havia treballat com són Sia o el seu productor habitual Max Martin, però també amb altres que són nous per ella com Diplo o Swae Lee de Rae Sremmund. No se sap tampoc del cert, però Jonas Blue (conegut pels seus èxits d'aquest any Fast Car i Perfect Strangers) ha insinuat que van treballar junts. Sigui com sigui, tinc moltes ganes de sentir nova música de Katy Perry, ja que amb Rise  va demostrar que sabia seguir en la seva línia i fer el que sempre ha fet que ens encanti la seva música a tots, però amb un estil i contingut una mica més madurs.


Lana Del Rey (LDR5)

Un dels llançaments en un futur proper que més expectació m'aixeca és el que serà el cinquè treball discogràfic de Lana del Rey, previst per a l'any que ve però sense més concreció. Per aquest disc la novaiorquesa pretén tornar una mica al so més pop del seu àlbum Born To Die, del qual s'ha anat allunyant en els posteriors discos. En cas en el que finalment sigui així, promet ser un dels millors discos del 2017, ja que Born To Die és un disc de 10. Fora d'això, la veritat és que en tenim molt poca informació; i la única cosa que tenim és fotos de Lana del Rey entrant i sortint dels estudis de gravació.


Major Lazer - Music Is The Weapon
MAJOR LAZER
Quan al 2015, els Major Lazer van editar Peace Is The Mission tenien previst llançar una espècie de seqüela anomenada Music Is The Weapon uns mesos després, però amb l'èxit de Lean On, aquest trio de productors encapçalat per Diplo van preferir i retrassar el nou disc i reeditar Peace Is The Mission. De moment, han editat dos senzills d'aquest proper disc: Believer amb Showtek, i Cold Water amb Justin Bieber i Mo, encara que inicialment estava programada una cançó amb The Weeknd com a primer senzill. Altres artistes amb els qui han treballat en cançons possiblement per aquest disc són Sia, Camila Cabello, Nicki Minaj i Bonnie McKee.

Resultat d'imatges de niall horan billboard
Niall Horan

Al 2017 també es preveu que es publiqui l'àlbum debut en solitari de l'ex-membre de One Direction Niall Horan. Al Setembre en va publicar el primer senzill This Town, que va tenir una reacció moderada, però que mostra un estil molt diferent al de les cançons de la banda de la que formava part.

Resultat d'imatges de nicki minaj billboard
Nicki Minaj (NM4)

Nicki Minaj va anunciar en una entrevista per a Billboard a finals del 2015 que volia publicar un mixtape al 2016, però la rapera finalment ha decidit treballar-hi una mica més i convertir-lo en un àlbum d'estudi. Podem estar segurs que la espera valdrà la pena, perquè està treballant amb molts dels productors del seu anterior disc The Pinkprint del 2014.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada