7 de des. 2016

Portada Vanity Fair, actuació Royal Variety, British Fashion Awards

Lady Gaga Stuns In Brandon Maxwell At British Fashion Awards
Si la setmana passada vam tenir les actuacions a NRJ, X Factor i la desfilada de Victoria's Secret, aquesta setmana també està sent plena de notícies relacionades amb Lady Gaga.

Primer que res, dir-vos que dilluns Lady Gaga va assistir a la gala de la edició d'aquest any dels British Fashion Awards (Que va tenir lloc al Royal Albert Hall de Londres), on a més va ser la entregada d'entregar el premi a millor dissenyador de roba d'home.

Lady Gaga i el guanyador
de la categoria que va
presentar.
029.jpg   




El dimarts al vespre al teatre Hammersmith Apollo tenia lloc la gala anual "Royal Variety", davant de la família real anglesa. De moment només podem veure algunes grabacions del públic, però està previst que s'emeti en els propers dies. És la segona vegada que Lady Gaga actua per la casa reial britànica, ja ho va fer al 2010 quan va presentar-hi Speechless, de The Fame Monster.



Avui ha arribat als quioscos (De moment a Itàlia, però suposo que les edicions de més països inclouran la entrevista) el nou número de la revista Vanity Fair, amb Lady Gaga a la portada.
A continuació us deixo la sessio de fotos completa. Podreu llegir la entrevista traduïda al castellà aquí.

   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada