20 de des. 2016

I don't Wanna Live Forever dubta a les llistes

Zayn & Taylor Swift - I Don't Wanna Live Forever (Official Single Cover).pngI Don't Wanna Live Forever, el duet de Taylor Swift i Zayn per a la banda sonora de 50 Shades Darker ja ha entrat a les llistes d'arreu del món, aconseguint posicions molt bones. He entrat als top 10s de Finlàndia (2), Austràlia (3), Escòcia (5), Eslovàquia i Estats Units/Billboard (6), França (7) i Canadà (9), mentres que al Regne Unit ha debutat al número 16.
Anem a centrar-nos més a la Billboard, que tot i que sempre m'agrada parlar de les llistes d'altres països com acabo de fer, és innegable que la llista dels Estats Units publicada en aquesta revista és la que es pren com a referència. Com ja he dit, entra al número 6, sent el segon top 10 de Zayn en solitari i el número 20 de Taylor Swift. A més, si compten el Hot 100 sencer és la setena cançó que la cantant hi aconsegueix situant, tornant a igualar a Nicki Minaj (Ja que la setmana passada va entrar Black Barbies) com la tercera persona amb més entrades dins aquesta llista, només per darrera d'Aretha Franklin, que en té 73; i els Beatles que en tenen 71. El top 5 de la llista de Billboard queda totalment immòbil respecte a la setmana passada. Del top 10 també es té que destacar que el nou senzill del raper J.Cole entra a la llista en la setena posició.



Fora del top 10, baixen Drake amb el Fake Love (11-12), el Love On The Brain de Rihanna (Que després d'assolir una nova màxima posició la setmana passada al vint, baixa set posicions) i Million Reasons de Lady Gaga (52-62). En canvi, al Regne Unit el segon senzill de Joanne puja espectacularment del número 60 al 39.



Una altra entrada destacada és el nou cover de The Nights d'Avicii senzill de Steve Aoki, que compta amb la col·laboració de l'ex-membre de One Direction Louis Tomlinson (És la seva primera cançó en solitari). Entra al número 2 al Regne Unit, però en canvi als Estats Units només ha pogut situar-se al 52.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada