29 de des. 2016

10 coses sobre George Reid (Happy Birthday George!)


Estic segur que molts dels lectors de 100% música haureu sentit unes quantes cançons d'AlunaGeorge, però no tindreu ni idea de ni tan sols quina cara fa George Reid. Per això he volgut aprofitar aquesta oportunitat per parlar una mica d'ell, tant personalment com professionalment.



  1. George Reid va néixer el 29 de Desembre del 1988.
  2. Va néixer i ha viscut tota la seva vida a Londres.
  3. En realitat, no sabem gaire més d'ell: a diferència d'ella -que ha anat explicant coses de la seva- mai ens ha dit res de la seva vida.
  4. Abans d'iniciar-se com productor de música electrònica, durant un període va ser el guitarrista d'una banda anomenada Colour.
  5. Després durant un breu període va estar produint en solitari, basicament fer remescles que signava simplement com a "George".
  6. Va coneixer a Aluna Francis a travès d'una d'aquestes remescles, ja que va fer un remix de Sweetheart, una de les cançons de la banda on ella cantava abans, anomenada My Toys Like Me.
  7. Si haguessim d'haver jutjat només per aquesta remescla, que és difícilment escoltable, ningú diria que podrien haver col·laborat amb resultats tan bons.
  8. Fins la finalització de la promoció del seu àlbum debut Body Music, George Reid va participar en totes les entrevistes i en totes les actuacions, tocant el teclat.
  9. En canvi a les actuacions que Aluna Francis aquest 2016, George Reid mai ha participat.
  10. De fet, urant aquest 2016 no se l'ha vist (Literalment) en cap ocasió, i si no fos pel disseny de la portada d'I Remeber (i evidentment pels crèdits al llibret) no hi hauria cap prova que segueix formant part del grup. 
Si vols repassar altres especials fets en ocasió dels aniversaris dels artistes dels que parlem a 100% música, els trobaràs aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada