1 de des. 2016

Els millors àlbums i cançons del 2016 segons Time

Resultat d'imatges de frank ocean billboard blondeLa revista Time també ha publicat la llista amb les que consideren les deu millors i pitjors cançons de l'any, així com els millors discos i videoclips.
Comencem parlant de la llista de les millors cançons, que encapçala Formation de Beyoncé, i on també hi trobem Famous de Kanye West (10), Broccoli de DRAM al número 8 (?), i Work From Home al número 5 (?).
Passem ara a parlar dels millors discos de l'any segons aquesta revista, encapçalat per Blonde de Frank Ocean i on també hi ha Anti (7). Sorprenentment no hi ha Lemonade. També, com us he dit, recopil·len els 10 millors videoclips de l'any, que encapçala el llargmetratge/àlbum visual de Beyoncé Lemonade, i per on també hi treuen el cap els vídeos de Fade de Kanye West (10), Work de Rihanna i Drake (8), Work From Home de les Fifth Harmony(7), i Desiigner amb el seu Panda (4).
I per acabar, tenim la llista de les pitjors cançons de l'any, amb Can't Stop The Feeling de Justin Timberlake, i on també hi ha 7 Years de Lukas Graham (10, però possiblement número 1 per mi); Private Show de Britney Spears (9), No de Meghan Trainor (8), I Hate U, I Love You de Gnash (7), I Took A Pill in Ibiza de Mike Posner [La original, no el remix de SeeB que la va fer triomfar] (6), Team d'Iggy Azalea i Mom de Meghan Trainor (2).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada