31 de des. 2016

Els discos més esperats del 2017 (Part 3/3)

Durant el 2016 molts artistes interessants han llançat nous discos, com és el cas de Lady Gaga, AlunGeorge o Rihanna; però al llarg del 2017 també arribaran àlbums que realment prometen ser molt interessants. He dividit aquest reportatge en tres parts, les dos anteriors parts les podràs llegir aquí.


Resultat d'imatges de rihanna billboard antidiaries
Rihanna (R9)

És cert que fa menys d'un any que Rihanna va editar ANTI i que per l'any que ve s'estrenaran molts projectes cinematogràfics on ella hi actua, però alhora ja està començant a tornar a l'estudi per preparar el llançament del seu proper àlbum, que ja serà el novè de la seva carrera i que està programat per finals de 2017 o primera meitat de 2018. Si jo hagués d'apostar, diria que sortirà a finals d'any.


Taylor Swift (TS6)
Resultat d'imatges de taylor billboard

Una altra estrella que prepara el seu comeback pel 2017 és Taylor Swift, amb el que ja serà el seu sisè àlbum d'estudi i amb la incògnita de si seguirà pel camí bubblegum pop de 1989, tornarà a sons més orgànics o provarà un gènere nou per a ella. Jo apostaria per que provarà un nou gènere, i ja posats a apostar, crec que aquest serà el R&B. De moment, no sabem amb quins productors està treballant, però sí que ha estat a l'estudi amb Drake.


Tove Lo - Lady Wood Phase 2
Resultat d'imatges de tove lo billboard
A l'Octubre, Tove Lo va llançar el seu segon àlbum Lady Wood, però ja aleshores la cantant sueca va anunciar que ja tenia el seu tercer disc practicament a punt,  que aquest seria una "segona fase" de Lady Wood i que sortiria durant la primera meitat de 2017.

Train - A Girl A Bottle a Boat

El dia 27 de Gener, els Train editaran el que serà el seu vuitè àlbum d'estudi i dotzè treball discogràfic (Si comptem els EP i els discos de cover i de nadal) en 18 anys de carrera. La veritat és que aquest treball d'estudi, pels avançaments que han anat donant no em resulta gaire atractiu, ja que presenten un so molt més country i menys pop; encara menys que en el seu anterior disc d'originals Bulletproof Picasso del 2014 on van combinar aquestes dos vessants amb molt millor gust sota el meu punt de vista.

Zara Larsson
Resultat d'imatges de zrara larsson billboard lush life alternate
Inicialment, el segon disc/primer distribuit internacionalment de Zara Larsson estava programat pel mes de Setembre. Després va dir que el tindriem a finals d'any i la última data que ha donat és la de Gener, però mai se sap. El cert és que Zara Larsson ja ha estrenat unes quantes cançons com a avançaments d'aquest disc, algunes d'elles com Lush Life o I Would Like realment molt bones i altres com Ain't My Fault, que sense ser dolentes no són tan encertades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada