10 de des. 2016

Novetat: Back To Me

MARIAN HILLJa fa uns dies vaig comentar la notícia que Lauren Jauregui havia estat a l'estudi sense les seves companyes de Fifth Harmony. Tot i que encara no hem pogut escoltar-la en solitari del tot, aquest cap de setmana s'ha estrenat Back To Me, el nou senzill de Marian Hill on hi col·labora.
Marian Hill photograph.jpgAbans que res, vaig a presentar a Marian Hill. Són un duo de Philadelphia, format pel productor Jeremy LLoyd i la vocalista Samantha Gongol (similar a AlunaGeorge,però amb un nom més original). Aquest mateix any han publicat el seu primer àlbum d'estudi ACT ONE, que arribava  després de dos EPs: Sway del 2015 i Play del 2013. Back To Me és el primer avançament del seu segon àlbum.


Passem, ara sí, a parlar d'aquesta nova cançó, que és d'un estil que combina R&B i Hip-Hop, amb música electrònica, amb un so que m'ha recordat molt a l'estil del primer disc d'AlunaGeorge, jugant amb veus distorsionades com un sintetitzador més. Això sí, ja posats a comparar també s'ha de dir que el resultat no és el mateix que el dels anglesos. Tot i això, he de dir que la cançó m'ha agradat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada