13 de des. 2016

Actuacions de Gaga a SMAP X SMAP

Look de Lady Gaga durant
la entrevista
Quan Lady Gaga va estar a Japó fa un mes i mig, i aleshores va filmar la seva participació al programa SMAP X SMAP, que fins ahir no es va poder veure. Gaga va presentar tres cançons de Joanne: els senzills Perfect Illusion i Million Reasons, així com la seva preferia A-YO; acompanyada de segones veus bastant innecessàries en totes elles. Com sol ser habitual, a més d'actuar, va ser entrevistada


La posada en escena de l'actuació de Perfect Illusion -que és la primera televisada de la versió original, no en acústic - va estar molt cuidada, incloent un canvi de color de l'escenari al mateix moment on la cançó canvia de tonalitat. Si bé és veritat que vocalment va estar correcta, està clar que no és la seva millor actuació.



Després va agafar el seu -ja clàssic- barret rosa i la guitarra per a cantar A-Yo. La imatge que Lady Gaga porta en aquestes dos actuacions la veritat és que em convenç molt.



Ja en un altre escenari, que tenia un piano dins una flor; Lady Gaga va presentar-hi Million Reasons en una versió escurçada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada