23 de des. 2016

Protagonistes del mes (Desembre 2016)

Tal i com ja vaig fer l'any passat, avanço uns dies els protagonistes del mes de Desembre per poder publicar per any nou els protagnistes de l'any. Sigui com sigui i com ja és habitual, el mes de Desembre ha estat un mes amb molt poca activitat, ja que sempre s'intenten avançar tots els llançaments al Novembre per a que els CDs estiguin a les botigues pel black friday i per quan la gent va a fer les compres nadalenques.

A R I Z O N A7.  A R I Z O N A 
Total de mesos: 1

I com que aquest mes moltes estrelles se l'han pres de vacances, els A R I Z O N A han pogut treure el cap per aquest resum mensual, gràcies al llançament del seu nou senzill i videoclip Ocean's Away


6. Taylor Swift
Total de mesos: Mesos consecutius: -
Zayn
Total de mesos: Mesos consecutius: -
Resultat d'imatges de billboard zayn malik taylor
Tot i que a mi tampoc és que m'hagi fascinat I Don't Wanna Live Forever, el fet és que la estrena de la primera cançó original i inèdita de Taylor Swift des del llançament de 1989 ha estat una de les novetats més comentades -sinó la que més- del mes.




5. Nicki Minaj
Total de mesos: 5 Mesos consecutius: 2
Resultat d'imatges de billboard nicki
Resultat d'imatges de train billboard pat monahanNicki Minaj aquest mes ha arribat a les 70 entrades al Hot 100 de Billboard gràcies al seu nou senzill Black Barbies. A més, ha anunciat la estrena de la pel·lícula de la seva gira del 2015 The Pinkprint Tour, que s'estrenarà la nit de cap d'any. Mentrestant, la rapera nascuda a Trinidad ha seguit treballant el seu proper disc, que ja serà el quart de la seva carrera.


Resultat d'imatges de bruno mars billboard vsfs4. Train

Total de mesos: 1

Els Train han anunciat que el mes que ve editaran el seu proper àlbum d'estudi A Girl, A Bottle, A Boat, del que ja n'havien avançat el mes passat Play That Song. A més la veterana formació de San Francisco ha estrenat aquest mes Lottery i Working Girl com a promo/countdown singles.



3. Bruno Mars
Total de mesos: Mesos consecutius: 3

Bruno Mars ha seguit aquest mes amb la promoció del seu mediocre nou disc 24K Magic, presentant cançons d'aquest nou disc a la desfilada de Victoria's Secret, a la edició dels Estats Units de The Voice i al Carpool Karaoke amb James Corden.

Resultat d'imatges de lauren jauregui marian hill
002.jpg

2. Lauren Jauregui i Marian Hill

Total de mesos: 1

Ja sabeu que a mi sempre m'agrada col·locar en aquesta llista els autors de la que jo considero que és la millor novetat del mes. I la del desembre, sense cap mena de dubte és Back To Me, el primer senzill del segon disc de Marian Hill, que compta amb la col·laboració de Lauren Jauregui de Fifth Harmony, sent la primera cançó que llança sense les seves col·legues.

1. Lady Gaga
Total de mesos: 12 Mesos consecutius: 5

De nou considero Lady Gaga la protagonista del mes de Desembre, perquè la veritat és que pocs dies hi ha hagut en els què no tinguessim res que parlar sobre ella. Aquest mes ha estrenat el videoclip pel seu nou senzill Million Reasons, s'ha anunciat com la cap de cartell de la propera edició del Rock in Rio i hem pogut veure les seves actuacions a infinitat d'events i programes televisius: Smap X Smap (Japó), Happy Hour, Royal Variety i Factor X (Regne Unit) i a la desfilada de Victoria's Secret (Rodada a Paris, però emesa a 190 països)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada