3 de des. 2016

Els protagonistes del mes (Novembre 2016)

Acabem d'entrar a l'últim mes d'aquest 2016, pel que ha arribat el torn de repassar els artistes dels que més hem parlat durant el mes de Novembre.
Resultat d'imatges de alicia keys billboard7. Alicia Keys
Total de mesos: 2 Mesos consecutius: -

Aquest mes, finalment Alicia Keys ha publicat el seu esperat sisè àlbum Here, que inclou els senzills In common, Hallelujah i Blended Family. Sota el meu punt de vista, aquest disc no és tan interessant com els seus anteriors projectes.


Resultat d'imatges de billboard nicki minej6. Nicki Minaj
Total de mesos: 4 Mesos consecutius: -

Seguim sense tenir notícies del proper treball discogràfic de Nicki Minaj, però tot i així la rapera ha publicat aquest mes (Primer a Soundcloud i després com a senzill) Black Barbies, una versió del Black Beatles de Rae Sremmund. A més va estar actuant a la gala dels American Music Awards presentant Side To Side amb Ariana Grande, que ha aconseguit una nova màxima posició al Hot 100 durant aquest mes convertint-se en el seu vuitè top 5.
Resultat d'imatges de alunageorge twitter
5. AlunaGeorge
Total de mesos: 6 Mesos consecutius: -

Durant aquest mes, ha tingut lloc la brevíssima (només 4 dates a Paris, Berlin, Londres i Brusel·les) gira europea de presentació del seu segon àlbum d'estudi I Remember. A més, han estrenat el videoclip de Blow You Up, la seva col·laboració amb el DJ Yogi (Encara que Aluna Francis és la protagonista absoluta del videoclip).

4. Lady Gaga
Total de mesos: 11 Mesos consecutius: 4
View image on Twitter
El mes després de publicar el seu cinquè àlbum Joanne, Lady Gaga l'ha estat promocionant actuant a la televisió japonesa i a la gala dels American Music Awards i protagonitzant el número actual de la revista Harper's Bazaar. A més, sorprenentment va guanyar dos guardons als European Music Awards de MTV: Millor Look i Millor artista femenina. Però això no és tot, ja que aquest mes s'ha confirmat la seva participació al proper disc de Tony Benett que veura la llum al Desembre i també a la propera temporada de la sèrie American Crime Story. Per últim, però no per això menys important, el dia 30 va filmar la seva actuació a la desfilada d'aquesta temporada de Victoria's Secret, que s'emetrà dilluns dia 5.

3. Olly Murs
Total de mesos: 3 Mesos consecutius: -

L'anglès ha publicat aquest mes el seu àlbum 24 HRS, del qual a principis de mes en va avançar Back Around. Tot i que és un disc força recomanable, sembla que la carrera de Murs no acabarà mai d'enlairar-se.

2. The Weeknd
Total de mesos: 3 Mesos consecutius: -
Resultat d'imatges de billboard weeknd starboy
The Weeknd ha llançat aquest mes el seu tercer àlbum d'estudi / sisè treball discogràfic Starboy. Ja al mes de Novembre, va estrenar dos avançaments del disc: Party Monster i I Feel It Coming com a countdown singles. A més, uns dies abans de la publicació del disc va presentar el curt Mania. Per promocionar el disc ha actuat a les gales dels EMAs (On va ser guardonat pel millor vídeo) i AMAs, a la desfilada de Victoria's Secret de la que ja us he parlat abans i ha protagonitzat l'últim número de la revista WSJ. Finalment, aquest mes hem pogut escoltar la remescla que Kygo ha fet del primer senzill i cançó homònima Starboy.

1. Bruno Mars
Total de mesos: 2 Mesos consecutius: 2
Resultat d'imatges de billboard bruno mars
Però el llançament més esperat del mes (I la decepció de l'any) ha estat 24K Magic, el tercer disc de Bruno Mars que va sortir el dia 18. Un parell de setmanes abans del llançament del disc va estrenar la cançó Versace On The Floor com a countdown single. Per promocionar el disc i el seu primer senzill, que és la cançó que s'anomena igual que l'àlbum, el hawaiià ha actuat a les gales dels European Music Awards, American Music Awards i dels NRJ Awards (França), a la televisió noruega, a la desfilada de Victoria's Secret i a la BBC. En els propers dies també el podrem veure al programa de James Corden The Late Late Show, ja que ja van rodar la secció Carpool Karaoke. També protagonitza la portada de l'actual número de la revista Rolling Stone. Finalment, va anunciar la gira "24K Magic featuring Bruno Mars", amb concerts a Barcelona i Madrid, les entrades dels quals ja estàn més que exhaurides.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada