30 de des. 2016

El proper senzill de DJ Snake serà The Half + més remescles

DJ Snake acaba d'anunciar quin serà el seu proper senzill, i a més ha seguit estrenant noves remescles, tant de la seva col·laboració amb Justin Bieber Let Me Love You com de la seva cançó Ocho Cinco.
Comencem parlant de la cançó que aquest DJ de Paris ha escollit per seguir amb la promoció del seu primer àlbum d'estudi Encore, publicat a l'estiu i del que fins ara ja n'ha publicat tres senzills: Middle, Talk i Let Me Love You. El quart senzill, com ja haureu llegit a hores d'ara és The Half, que compta amb la col·laboració de Jeremy, Young Thug i Swizz Beatz. Es publicarà en format individual i s'enviarà a les ràdios Hip-Hop el dia 17 de Gener.
Es tracta d'una cançó bàsicament Hip-Hop, combinada amb els seus sons característics.



Passem ara a parlar de les noves remescles de Let Me Love You, que se sumen a les ja publicades de Tiësto, Marshmello, Don Diablo i Zedd. La primera és la de R.Kelly, que no és una remescla sinó un cover fet per aquest veterà cantant de R&B. També tenim la remescla de With You, que no li fa cap favor a la original.



La de Tropkillaz i MC Livinho manté la primera estrofa de Bieber, però substitueix la segona per una nova estrofa en portugués. A més, també canvia la producció, donant-li un aire més relaxat. La quarta i última remescla és una versió que manté la resta de la cançó exactament igual però hi afegeix una innecessària estrofa de Sean Paul al principi.



I és evident que ja posats a fer noves versions no ens deixaran sense la versió acústica, on la veu del canadenc només queda acompanyada per una guitarra acústica. Aquesta, a diferència de les quatre remescles que he nombrat, considero que sí que val la pena d'escoltar.



Finalment, per si us heu quedat amb ganes de més; també ha llançat avui l'EP de remescles de la seva cançó Ocho Cinco. Bé, EP per dir ho d'alguna manera, ja que conté la espectacular xifra de 27 remescles que no m'he molestat a escoltar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada