6 de set. 2016

Tothom (Excepte Gaga) parla de PI

En les darreres hores, diverses ràdios de diferents països han publicat tweets que semblen confirmar el llançament del primer senzill de LG5 Perfect Illusion aquest divendres.

Comencem amb el d'aquesta locutora de la ràdio francesa FUNRadio, que va respondre això quan li van preguntar si ja posarien la cançó aquest divendres.

Una altra ràdio que ha publicat tweets sobre el nou senzill de Lady Gaga és XTRARadio, una emisora que forma part del grup BBC. Aquí han estat encara més explicits: han dit novament que surt aquest divendres, que és millor que Bad Romance vocalment, que li veuen potencial de ser un èxit i que els hi ha agradat.



Hores després d'aquestes publicacions, Propagaga, un usuari que té contactes amb l'equip de Gaga ha dit que la cançó encara no ha estat enviada a les ràdios (Dient indirectament que la ràdio que acabo de mencionar menteix), i també he reiterat que el llançament està previst per a Divendres.

La tercera i última ràdio és Kiis, que forma part del famós grup iHeartRadio. S'han limitat a dir que punxaran la cançó el divendres.

Així que ara només falta esperar a veure si en les properes hores Lady Gaga, Bobby Campbell (Mànager de Lady Gaga), Mark Ronson, BloodPop o Tame Impala (Productors de la cançó)  diuen alguna cosa. O deixar que arribi el divendres i que els monsters ens trobem una agradable sorpresa.. o no.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada