4 de set. 2016

RUMOR: Lil Wayne anuncia la seva retirada

Aquest cap de setmana el raper Lil Wayne ha publicat una sèrie de tweets que deixen entreveure que abandona la seva carrera musical, que últimament ha estat plena d'obstacles, el principal dels quals els problemes amb la seva discogràfica que van arribar fins al punt que li van cancel·lar un àlbum, The Carter V, quan ja n'havia publicat el primer senzill i practicament ja estava llest per a llançar-lo al mercat. A hores d'ara ni ell, ni el seu equip, ni la discogràfica ho han confirmat o desmentit.

"Estic indefens i vençut mentalment però abandono agraït. Estimo els meus fans, però ja n'he tingut prou", ha publicat el raper, que té 33 anys, a aquesta xarxa social, i amb aquest missatge han començat els rumors de la seva retirada.

Més enllà dels problemes que tenia amb la discogràfica era evident que les últimes propostes del raper no eren de la mateixa qualitat que eren les de fa uns anys, quan era un dels rapers més populars i que música de més qualitat llançaven al mercat. També molt destacable la seva tasca de donar a coneixer joves artistes nous, ja que potser sense ell no coneixeriem ni a Drake i a Nicki Minaj.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada