30 de set. 2016

Novetat: Would I Lie To You

David GuettaJa us en vaig parlar fa uns dies, i avui finalment s'ha posat a la venda. Parlo de la col·laboració de David Guetta i Cedric Gervais, on també hi participa a la veu Chris Willis. Es tracta d'un cover de l'èxit dels anys 90 de Charles & Eddie.
No sabem si aquesta cançó acabarà formant part del proper disc de Guetta. El més probable és que sí encara que no sigui el primer single pròpiament dit (El que en anglès es denomina Lead) si té èxit, com ja va passar amb Bad i Shot Me Down.

La producció de la cançó és sublim, amb molta influència del funk, un gènere que feia temps que no treia el cap per la discografia de Guetta. Sota el meu punt de vista és d'un nivell superior que els llançaments de Guetta en el darrer any (Bang My Head, This One's For You). La vocal, tot i que no em desagrada, és molt, molt repeptitiva, i si ho fos menys el resultat de la cançó milloraria substancialment.

Com ja és habitual a tots els llançaments que Guetta fa a través del seu propi segell Jack Back Records, que va inaugurar l'any 2012 amb el seu Wild One Two acompanyat de Nicky Romero i Sia, acompanya la cançó d'un lyric video animat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada