24 de set. 2016

RUMORS: @Reginsider

reginsiderVist que l'usuari de twitter @Reginsider (que diu que treballa per a Universal ) ha encertat el tracklist de Joanne, el proper disc de Lady Gaga, he decidit fer un cop d'ull pel seu perfil a veure que hi trobava, i hi he trobat nous rumors en relació amb Rihanna, Ariana Grande, Katy Perry i Iggy Azalea.
NOTA: Com que ja deixo clar al titular que són rumors, parlo de les informacions que ell o ella diu que són certes com si fossin notícies per no estar posant "pressumptament" "segons ell",.. tota l'estona.

Abans que res us deixo dos fotos de Rihanna inèdites que va compartir per demostrar-nos que realment és fiable. I a continuació ja us parlaré dels rumors que ha difós.





El tweet que més m'ha cridat l'atenció és, com no podia ser d'una altra manera, el que diu que Rihanna i Katy Perry preparen un duet; que ja han grabat com a demo.

Seguim parlant de Rihanna, ja que ha desvelat informació dels primers plans de llançament del vuitè àlbum de Rihanna, que va acabar a les nostres mans sota el nom ANTI; i que és un tema que ens té molt encuriosits als fans de Rihanna. Diu inicialment anava a portar el títol Toink, després va ser canviat a Barz i posteriorment a If They Let Us, per acabar sent titulat ANTI. També ha dit que estava previst per al mes de Novembre de l'any passat (Ha acabat sortint a finals de Gener d'aquest any).


També diu que si tot va bé, a finals d'aquest mes (Em sorprén que digui això tenint en compte que estem a dia 24, i que per tant està dient directament la setmana que ve) tindrem el videoclip de Love On The Brain.
Ja us he dit que també ha dit coses sobre Ariana Grande, i ha insinuat que una vegada més publicarà música per Nadal, cosa que no és arriscar-se gaire ja que ho ha fet des que va debutar, però que alhora sembla incompatible amb la seva nova faceta de "perillosa".
per acabar, ha dit que Digital Distortion d'Iggy Azalea està més que cancel·lat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada