12 de set. 2016

Lady Gaga dóna nous detalls de LG5 + altres notícies


Lady Gaga està aquests dies molt ocupada promocionant el seu nou senzill Perfect Illusion i el seu proper àlbum en solitari, que serà el cinquè de la seva carrera i que es publicarà en els propers mesos. A cada una de les entrevistes està donant nova informació sobre el seu disc, però abans parlaré de les altres notícies; començant per que la seva cançó Til It Happens To You acaba de guanyar un Emmy.

Una setmana abans de la gala principal dels Emmys se'n va fer una altra on es premiaven les categories que potser no atreuen tant interés com la de "millor actor" o "millor actriu". Doncs en aquesta primera gala, s'otorgava el premi a la millor cançó per a una banda sonora, que va ser per 'Til It Happens To You, que formava part de la banda sonora del documental The Hunting Ground. El premi el va anar a recollir Diane Warren, compositora amb qui Gaga va treballar per aquesta cançó. També va guanyar el premi a millor maquillatge Sarah Tahno, la seva maquilladora personal, per la seva feina a American Horror Story. 


Ara sí passem a parlar dels nous detalls de LG5 que Gaga ha donat des de les entrevistes que ha fet per promocionar el seu nou senzill Perfect Illusion, que us el deixo a continuació per si encara no l'heu pogut escoltar o ho voleu tornar a fer.




Ha estat preguntada sobre les col·laboracions que trobarem a LG5, i ha tornat a parlar del duet que ha gravat amb Florence Welch (Vocalista de Florence & The Machine) i ha dit per primera vegada quin serà el seu títol: Hey Girl. També ha desvelat que ha treballat en una cançó dance amb Beck Hansen (Més conegut simplement com a Beck). Abans que digueu que és un artista desconegut (Un who, com m'agrada dir a mi) us recordaré que el seu últim àlbum va guanyar el Grammy a àlbum de l'any. Novament ha parlat de que els productors principals del disc són ella mateixa i Mark Ronson, i no ha dit res de RedOne, pel que ja podem començar a sospitar que el productor d'origen marroquí però de nacionalitat sueca es quedarà fora del disc.

També ha dit que LG5 no és un disc conceptual, cosa que ara està molt de moda i que facilita molt rebre crítiques favorables. En canvi, ha dit Gaga, totes les cançons són autobiogràfiques. I parlant del significat de les cançons ha desmentit que Perfect Illusion sigui sobre el seu ex-promès Taylor Kinney; i ha dit que tot i haver trencat el compromís segueixen sent "millors amics". Un altre dels temes sobre els que ha parlat és el títol del disc, sense desvelar-lo "Un cop el sentiu" diu ella "veureu que l'objectiu és trobar equilibri en la meva vida". 
Finalment -a la entrevista que ha concedit avui a la ràdio 13.5 KTU- ha dit que si té la oportunitat li agradaria encarregar-se de l'espectacle de la mitja part de la Superbowl.

Aquesta setmana estarà fent promoció als Estats Units (Avui ja ha començat). Demà serà al programa d'Andy Cohen a la emisora Sirius XM i dimecres estarà a la emisora 106.1 BLI.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada