2 de set. 2016

Top EDM Juny - Agost

Novament toca recopilar els millors llançaments de música electrònica dels darrers tres mesos, i com que aquest estiu han estat molts he decidit fer aquest rànquing de 25 cançons en lloc de fer-lo de 15, com faig normalment.



25. Headhunterz & KSHMR - Dharma


Al juny, Headhunterz i KSHMR van publicar per Spinnin' Records la seva col·laboració, on combinaven la contundència que caracteritza les produccions de l'holandès amb la essència oriental de les de l'àmericà d'origen hindú. Ja sabeu que a mi normalment no m'agrada en Big Room, però està clar que Dharma ha estat el millor llançament (Original, si més no) dins aquest gènere des de fa molts mesos.



24. Eva Simons & Sidney Samson - Escape From Love

Escape from Love és la enèsima col·laboració entre Eva Simons i Sidney Samson, però potsr aquesta és la de millor resultat.



23. Bob Marley vs LVNSCAPE & Boiler - Is This Love (Remix)

Els remakes/covers sembla que cada dia estan més de moda i, encara que en part això no m'agradi perquè a mi em sembla que moltes vegades és una excusa que fan servir els productors per no ser originals. Sigui com sigui, en aquesta ocasió Boiler i LVNDSCAPE porten Is This Love, un clàssic de Bob Marley, al tropical house amb bastant bon gust.




22. Alesso feat. Nico & Vinz -  I Wanna Know (Halogen remix)


De les remescles oficials del darrer senzill d'Alesso, la millor sens dubte sota el meu punt de vista és la de Halogen, que porta I Wanna Know al Deep House.




21. Matoma & Becky Hill - False Alarm


Encara que en aquesta producció trobo que Matoma no ha estat tan encertat com en altres, igualment és un dels millors llançaments EDM d'aquest estiu.



20. PBH & Jacl Shizzle feat. Emilie Adams - Feel The Music

PBH & Jack Shizzle ens presentaven ja fa bastantes setmanes una proposta molt ballable en col·laboració amb la vocalista Emilie Adams.


19. Tiësto feat. John Legend - Summer Nights


Tiësto deixa de banda l'electro house per presentar un producció Deep House molt elegant en col·laboració amb John Legend.



18. Otto Knows feat. Avicii - Back Where I Belong

Encara que aquesta producció ni s'apropa a la qualitat dels millors llançaments d'Avicii, la veritat és que segueix sent un dels millors llançaments Progressive de l'estiu.




17. Ovion - On My Way

Aquesta és el primer senzill que publica Ovion, un jove DJ i productor francès descobert per Nicky Romero; i per ser-ho el resultat és excel·lent.



16. Deepend - I'm Intoxicated

L'últim llançament de Deepend potser és cert que peca de genèric, però igualment el resultat és molt bo.



15. Cheat Codes & Dante Klein - Let Me Hold You (Turn Me On)

Novament ens trobem amb un cover, que és el que fan Cheat Codes i Dante Klein de Turn Me On, original de Kevin Lyttle i publicada al 2004.



14. Martin Garrix & Bebe Rexha - In The Name Of Love

Martin Garrix va punxar per primera vegada aquesta cançó durant la seva actuació al UMF de Miami al Març, i aquí mostra un faceta bastant diferent de la que ens té acostumats, sense perdre la seva essència.



13. Yves V vs Dimitri Vangelis & Wyman

Encara que més recentment s'ha publicat una versió vocal, em quedo amb la instrumental, que va ser publicada a finals de Maig (Sí, faig una mica de trampa aquí).



12. The Chainsmokers feat. Halsey - Closer

Aquesta cançó és sense bute la més exitosa de les 25 que he sel·leccionat. És la primera vegada que un dels membres de The Chainsmokers posa veu a una de les seves cançons, en aquest ocasió a duet amb Halsey.



11. Mike Posner - I Took A Pill In Ibiza (W&W "Festival" Mix)

En els darrers mesos W&W han estat especialment encertats pel que fa a les remescles, i una de les dos que tenim en aquest rànquing és la que van fer d'I Took A Pill in Ibiza de Mike Posner, que transformen la original amb una remescla molt potent, clarament orientada a les pistes de ball i als festivals.



10. Ferreck Dawn & Joe Stone - Sublime

Els llançaments de Ferreck Dawn i Joe Stone per separat ja acostumen a ser molt bons, la seva producció Sublime és realment fantàstica.



9. AlunaGeorge feat. Leikeli47 & Dreezy - Mean What I Mean

Uns que no podien faltar en aquesta llista són AlunaGeorge, que van ocupar la primera posició dels dos anteriors rànquings trimestral. Aquesta vegada es tene que conformar amb el número 9 pel seu senzill Mean What I Mean, on col·laboren amb les raperes Leikeli47 i Dreezy.



8. Axwell /\ Ingrosso - Thinking About You (Festival Mix)

Axwell i Sebastian Ingrosso han llançat dos versions d'aquesta cançó, una orientada a les ràdios i l'altra als festivals. Sota el meu punt de vista aquesta, que a més és la que porten punxant des de fa anys, és millor que l'altra en tots els aspectes.




7. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada