23 de set. 2016

RUMOR: Tracklist de la edició estàndard Joanne


Aquesta setmana Lady Gaga va fer una listening party a Nova York on unes desenes d'afortunats Monsters (i/o treballadors de la indústria discogràifca) van poder escoltar Joanne abans que ningú. En conseqüència, hem conegut la llista de cançons que, sempre segons alguns dels assistents, confeccionen el tracklist del cinquè treball discogràfic en solitari de Lady Gaga. No hi ha cap manera de saber si aquesta informació és certa, però sigui com sigui; us la deixo a continuació.
Abans que res, us deixo el tweet del qual he tret la informació, que l'ha publicat un usuari que assegura ser un treballador de Universal. Faré una altra entrada amb tots els rumors que comenta (La majoria de Rihanna), que semblen creïbles (50% diria jo) i que trobo molt interessants.



 Aquest tracklist consta de 10 cançons, una menys de les que té la edició estàndard. No ha mencionat Perfect Illusion, pel que sembla evident (Sempre i quant aquesta informació sigui certa) que la cançó que completa el tracklist és el primer senzill del projecte.


  1. Diamond Heart
  2. Ayo*
  3. Dancing in Circles (Prod. Beck)
  4. Joanne* (Possiblement la cançó anteriorment coneguda com Paradise, i això ho dic jo no el tweet.)
  5. Angel Dawn (dos versions: una produïda per RedOne i l'altre per Mark Ronson, una a cada edició del disc. És la cançó anteriorment coneguda com Chaos Angel)
  6. Perfect Illusion* segons la web Josepvinaixa.com aquesta cançó es troba en la sisena pista.
  7. Sinner's Prayer (Prod. Father John Misty)*
  8. Pinot Grigio Girls
  9. John Wayne*
  10. Hey Girl (feat. Florence Welch)*
  11. Just Another Day

*Cançons confirmades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada