16 de set. 2016

Portada de Joanne + Cover Amy


Ahir, poques després de l'anunci oficial de Joanne, el cinquè àlbum de Lady Gaga: la novaiorquesa en va desvelar la portada. No sabem si és la portada de la edició estàndard o deluxe, o si les dos tindran la mateixa imatge al davant.
A mi personalment m'agrada bastant la portada, trobo que tot i ser minimalista està feta amb molt bon gust. També vam rebre nova informació en relació amb el disc, com que hi haurà una cançó en col·laboració amb Father John Misty anomenada Sinner's Prayer i va dir que la seva cançó preferida del disc és Ayo.

Tota la informació del disc la trobareu aquí.

Deixem de centrar-nos en el seu proper disc perquè recentment també hem sabut que Lady Gaga farà un cover d'una de les cançons d'Amy Winehouse dins de la nova iniciativa de la fundació que porta el nom de la cantant de soul anglesa i que dirigeix el seu pare Mitch Winehouse. Moltes altres artistes versionaran cançons seves, però de moment les úniques confirmades són Gaga i Leona Lewis.
A quina cançó d'Amy Winehouse us agradaria que Gaga donés el seu toc? A mi m'encantaria que fos You Know I'm Not Good o Love Is A Losing Game.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada