14 de set. 2016

La participació de RedOne a LG5 CONFIRMADA


Molts monsters s'alegraran de saber que ja està confirmat que com a mínim una de les vuit cançons que Lady Gaga va enregistrar amb ell per al que podriem anomenar primera versió de LG5 (la que anava a estar a punt de a la primavera, però que va decidir descartar quan se li va presentar la oportunitat de treballar amb Mark Ronson).

Entre moltes altres cançons, RedOne ha col·laborat en la composició i/o producció de Just Dance, Poker Face, Bad Romance, Judas, Hair i Gypsy. Jo personalment no volia que tornés a treballar amb aquest productor suec d'origen marroquí; però una cançó del disc no farà cap mal; tot el contrari: aportarà varietat, cosa que a mi m'encanta. 

Recentment Gaga també ha dit que està molt emocionada per la seva futura gira i que la resta de cançons del seu proper treball discogràfic no sonaran com Perfect Illusion. A més, ha parlat del videoclip de la cançó; que ja sabem que serà una actuació; però ara també que arribarà en les properes setmanes (Conclusió a la que -tot s'ha de dir- ja podiem arribar nosaltres sols). 

També aprofito per informar-vos si hi esteu interessats que avui comença la nova temporada d'American Horro Story, la cinquena de la sèrie

I aquesta és tota la nova informació que tenim en relació al cinquè àlbum de Lady Gaga, que arribarà aquesta tardor. Aquí estareu informats de totes les novetats sobre la novaiorquesa, que fa pinta que en els propers dies/properes setmanes seran moltes. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada