5 de set. 2016

El baixista de Bruno Mars dóna nova informació de BM3

Resultat d'imatges de jamareo artis bruno mars twitter
En una entrevista, Jamareo "Jam" Artis per al portal Bassplayer, el baixista de Bruno Mars, ha donat nova informació relacionada amb el proper disc del hawaiià. A continuació us deixo la traducció de la part de la entrevista on parla del tercer àlbum de Mars.




Què pots dir del proper àlbum de Bruno Mars' 

Hi hem estat treballant des de fa més o menys un any, probant idees diferents i experimentant. No sé que acabarà formant part de la versió final, però tindrà un so nou, i a hores d'ara el material és  molt orientat al groove. Es posarà a la venda aquest any i l'any que ve sortirem de gira.

Quin ha estat el teu rol?

Bruno em trucava i em tocava idees al piano per veure que em semblaven, i si creia que eren una bona base per començar a treballar en una cançó. I quan anava a l'estudi amb ell, em donava la base del que volia que fes. El repte més gran és treure's una cançó del no res, en una tonalitat qualsevol i sense saber quin aire vol donar-li ell.
La única cosa que pots fer és tocar el que tens al cap en aquell moment i esperar que funcioni. Però en Bruno sap com fer un èxit, així que si ell veu que funciona, me'l crec.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada