24 de set. 2016

Lady Gaga CONFIRMA el tracklist de Joanne + altres notícies

Lady Gaga ha compartit aquest matí la contraportada de les dos edicions en les que publicarà el seu cinquè àlbum Joanne, amb la intenció de donar a coneixer el tracklist oficial del disc, que coincideix practicament en la seva totalitat amb el que es rumorejava ahir.
A més, tenim que comentar la entrada de Perfect Illusion a la llista mundial de Mediatraffic i un rècord que ha aconseguit a la llista francesa.



Estàndard


Deluxe

Com ja us he dit al principi de la entrada, Mediatraffic ha actualitzat la seva llista, que comptabilitza les vendes a tot el món; però que no es fa servir gaire com a referència pel fet que va amb una setmana de retard respecte a la majoria de llistes. Durant la setmana passada el nou senzill de Lady Gaga va ser el cinquè més venut arreu del món amb més de 200.000 còpies digitals.
I també hem de conectar el rècord que Lady Gaga ha aconseguit a la llista de senzills francesa: Perfetc Illusion té el dubtós honor de ser la cançó que més posicions ha baixat en una sola setmana abm un total de 93: de la primera posició ha caigut fins a la 94.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada