9 de set. 2016

Remix EP: Cold Water

Avui també s'han posat a la venda les cinc remescles oficials de Cold Water, entre les que hi ha les que han fet DeeJays tan coneguts com Lost Frequencies i Afrojack.

La primera remescla de la que us parlaré és la de Lost Frequencies, que com era d'esperar, porta Cold Water al Deep House més suau amb molt èxit. Sota el meu punt de vista aquesta remescla és infinitament millor que la original. I per no només criticar al trio de DeeJays encapçalat per Diplo, també hem de dir que és bastant millor que l'últim senzill del belga Beautiful Life. Sigui com sigui, per mi és la segona millor remescla de les cinc.



Com ja us he dit abans, un altre dels encarregats de remesclar la cançó ha estat Afrojack, que porta Cold Water al trap amb bastant bon resultat. Aquesta remescla també és, sota el meu punt de vista, millor que la original, cosa que no gens difícil; però m'ha agradat més la de Lost Frequencies.



Una altra de les remescla és la d'Ocular, que porta la col·laboració de Major Lazer, Justin Bieber i Mo al Bass. I endevineu què? La he trobat millor que la original.




La remescla de Delirious & Alex K és la més fidel a la original. El drop és bastant similar, però la producció durant les estrofes amb aires Reggae la fa millor que la original.



La cinquena i última remescla l'han fet King Henry & Jr. Blender, i també hi afegeixen una producció més Reggae. Aquesta remescla, sorprenentment no té drop i no és gaire ballable, però sota el meu punt de vista és la millor de totes (I evidentment, també millor que la original).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada