8 de set. 2016

RUMOR: Twista col·laborarà en un remix Hip-Hop de PI + altres notícies


Encara que moltes pàgines web ho donen com una notícia, jo prefereixo deixar-ho com un rumor. El raper Twista, que ja va col·laborar amb Gaga a la cançó d'ARTPOP Jewels 'n' Drugs; ha publicat un tweet on diu literalment "No puc esperar per a saltar al remix de #PerfectIllusion!" i etiqueta a Lady Gaga.
Font
Sembla bastant evident el que està dient és que ha participat en un remix hip-hop de la cançó, sigui un oficial o un fet pel seu compte (Com el que Rick Ross va fer del Hello d'Adele). A molts fans no els farà gaire gràcia que Lady Gaga torni a col·laborar amb rapers, ja que Jewels 'n' Drugs (On, recordo, col·labora amb T.I Too Short i Twista) és considerada per molts fans (Per mi no) com la pitjor de la seva discografia. Però si fa alguna cosa com la que va fer amb Do What U Want, per mi perfecte. I a més, no hem de perdre de vista que és un remix, i que quan surti ningú no estarà obligat a escoltar-lo ni a deixar d'escoltar la versió original.




La estrena mundial de la cançó serà en les properes hores, a la emisora 96.1 Kiss de Pittsburgh, a les 23:00 (Hora d'allà) / 4:00 aquí. Suposo que alhesores es posarà a iTunes, Spotify, Apple Music, Tidal,.. i seguint la tendència, segurament també a YouTube / VEVO

I com sembla evident, Lady Gaga estarà promocionant la cançó aquest cap de setmana, el que sí que és una sorpresa és que ho farà per Europa, cosa que em sembla perfecte; ja que últimament ningú ve a fer promoció al nostre continent als moments decisius de la promoció.
Avui estarà a Berlin, ensenyant LG5 a les oficines de Universal, la discogràfica que distribueix la seva música a Europa; i demà al matí estarà a la  BBC radio 1.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada