9 de set. 2015

What Do You Mean debuta a la primera posició del Hot 100

Justin Bieber's "What Do You Mean?"Aquesta setmana el Hot 100, la llista de senzills de Billboard, té bastantes coses destacables, per començar: té nou número 1.
Aquest nou número 1 és What Do You Mean, el nou senzill de Justin Bieber, que a més de ser el primer número 1 d'aquest cantant canadenc és el senzill número 23 en debutar a la primera posició del Billboard Hot 100. Si Vols saber quines són les altres,les trobaràs aquí.
A més Where Are U Now, la col·laboració de Jack U amb Bieber torna al top 10, concretament a la desena posició després de sortir-ne algunes setmanes enrere.




The Weeknd I can't Feel My Face 2015
Però això no és la única cosa destacable d'aquesta setmana: The Weeknd ocupa tant la segona com la tercera posició de la llista amb Can't Feel My Face (Que baixa des de la primera posició a la segona) i The Hills (Que puja des de la 4 a la 3). És el primer solista masculí en aconseguir-ho. Aquest fet segurament està influit per l'actuació del també canadenc als VMAs. A més The Weeknd també ocupa la primera posició del Billboard 200 amb el seu segon àlbum Beauty Behind The Madness, on s'inclouen tots dos senzills.




Pel que fa al debut de Wildest Dreams, el nou senzill de Taylor Swift, Re-entra a la posició 15 (Ja va estar algunes setmanes a la llista quan va sortir 1989). No està gens malament sent que és el cinquè senzill d'un disc que s'apropa als 10 milions de còpies venudes (I com més ven l'àlbum menys venen els singles).




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada