25 de set. 2015

Diverses notícies relacionades amb Lady Gaga

En els darrers dies hem conegut diverses notícies relacionades amb els projectes futurs de Lady Gaga, però cap d'elles les he considerat suficientment rellevants com per dedicar una entrada a parlar d'elles.

Lady Gaga teases new music with RedOneEl dimecres Lady Gaga i el productor RedOne van tornar a trobar-se a l'estudi per treballar en nova música, el que no sabem és si serà per al cinquè àlbum de Lady Gaga en solitari o per al que serà el primer àlbum de RedOne com a artista, on està confirmat que hi participarà l'artista novaiorquesa.

Lady Gaga's manager Bobby Campbell featured in Billboard, talks new albumSeguim amb unes declaracions que ha fet Bobby Campbell, el mànager de Lady Gaga, a Billboard on ha dit que esperarà a les reaccions del seu debut com a actriu a la sèrie American Horror Story, que s'estrenarà en menys de dos setmanes, per decidir de direcció definitiva que agafarà per al seu proper disc.

Tony Bennett també ha parlat de Lady Gaga. En una entrevista que ha concedit recentment ha estat preguntat sobre futurs projectes amb ella. Ell ha dit que repetiran l'experiència de Cheek To Cheek, cosa que ja van anunciar, i que ja n'ha estat parlant amb ella, però no va dir si segueix en peu la idea original de fer un disc amb només estàndards de Cole Porter, com anaven a fer originalment ni quan preveuen llançar-lo. Encara que inicialment van dir que sortiria aquest 2015, ho veig bastant poc probable.

El que sí que faran tots dos aquest any és actuar a una gala en homenatge a Frank Sinatra que es farà el dia 12 de Desembre, el dia que si hagués estat viu hagués complert 100 anys. Aquesta gala es celebrarà a Las Vegas i serà televisada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada