12 de set. 2015

Remix EP: Powerful

Major Lazer - Powerful (Remixes) [feat. Ellie Goulding & Tarrus Riley] - EP [iTunes Plus AAC M4A] (2015)Ja a la venda l'EP de remescles de Powerful, el segon senzill que el trio Major Lazer extreu del seu àlbum Peace is The Mission, i que compta amb la col·laboració vocal de Taurus Riley i Ellie Goulding. Dins aquest EP hi ha la remescla de Michael Calfan, que finalment es posa a la venda després de sonar a molts festivals i podcasts durant l'estiu.
L'EP de remixes, com sol passar moltes vegades, també inclou la versió original
La segona pista, i per tant la primera remescla és la de With You i Gitchii, que porta Powerful al trap, amb un so obscur. remecla correcta. Després arriba el Future House amb la remescla de Gregor Salto. La producció és correcta, però agafa un fragment molt breu de la veu, i a més posa un loop excessiu.
La tercera remescla segurament ja l'hagueu escoltat, ja que, com he dit, porta mesos circulant per internet, però fins avui no s'havia posat a la venda La següent és la dels catalans BOXINBOX i Lionsize, que porten un so dubstep molt suau. Està bé, però no és un gènere que m'agradi massa.
La darrera remescla és la de G-Buck, que proposa un so trap molt contundent.

Per mi la millor de les remescles, sense cap mena de dubte, és la de Michael Calfan.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada