1 de set. 2015

Els artistes més premiats als VMAs dels últims anys

Avui arriba la última de les entrades relacionades amb els VMAs, repassant les artistes més galardonades a aquests premis els últims anys*. Al final de la notícia deixaré links amb les altres entrades dedicades a aquests premis origanitzats per MTV.

*Edicions entre 2010 i 2015

5. Justin Timberlake

Justin Tiberlake ocupa la cinquena posició d'aquest top 5 amb 4 guardons, tots guanyats l'any 2013, incloent el premi Michael Jackson Vanguard Award. Macklemore & Ryan Lewis tenen el mateix nombre de VMAs en aquest període, però són premis menys importants


4. Katy Perry

Katy Perry té 5 VMAs, entre els quals el de vídeo de l'any al 2011 per Firework. Dels cinc que té, dos són de categories tècniques.

3. Taylor Swift

Taylor Swift també té un total de 5 VMAs, quatre dels quals guanyats en l'edició d'aquest any amb Bad Blood i Blank Space. Encara que té el mateix nombre de guardons que Katy Perry, Taylor Swift els ha guanyat tots en categories importants.

2. Beyoncé

La segona posició del top 5 l'ocupa Beyoncé, que no ha guanyat en cap edició un gran nombre de guardons, però practicament cada any ha guanyat algun premi, fins un total de 8, encara que la majoria són en categories tècniques.

1. Lady Gaga

L'artista novaiorquesa és la més premiada en aquest període, amb un total de 10 guardons, que inclouen el premi a vídeo de l'any el 2010 per Bad Romance.



Entrades relacionades:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada