27 de set. 2015

Actuació de Rihanna Rock In Rio

Rihanna - Rock In Rio 2015
Una de les actuacions més destacades de l'edició d'aquest any del festival Rock In Rio (La número 30) és la de Rihanna. En el seu concert dins aquest festival Rihanna va cantar la majoria dels seus èxits, des d'Umbrella fins a Bitch Better Have My Money, i també algunes cançons que no han estat llançades com a senzill. Malhauradament no va estrenar cap cançó nova del seu proper disc.

La introducció amb la que Rihanna va iniciar la seva actuació va ser Only If For A Night, una de les cançons del seu proper treball discogràfic que no ha sortit oficialment però la vam poder escoltar a l'anunci de Dior protagonitzat per la cantant. Va enllaçar Only if For a Night amb Rockstar 101, quan va apareixer a l'escenari. Després van venir dos dels senzills de Loud: Only Girl in The World i S&M, de la que va fer una versió diferent de la que ja coneixem afegint-hi elements trap.

Sorprenentment, a continuació va interpretar Phresh Out de Runway, una cançó d'Unapologetic que no va sortir com a senzill, i que és una de les cançons de la cantant que menys m'agrada. Tot seguit va venir Jump, una altra cançó d'Unapologetic només llançada com a senzill a Austràlia, i Birthday Cake, on ella va interpretar la part de Chris Brown a més de la seva. A continuació van venirRude Boy, What's My Name i Talk That Talk, i després diverses cançons on ha col·laborat: Live Your Life, Run This Town  i All of The Lights.

L'actuació de Rihanna seguia amb Man Down, una cançó que es nota que es de les seves preferides, i Umbrella. Després va arribar la primera secció acústica del concert, on va cantar Unfaithful, Love The Way You Lie, Take a Bow i Cold Case Love. A continuació va interpretar la seva part de la seva col·laboració amb Drake, Take Care; i tot seguit els dos èxits de Talk That Talk: Where Have You Been i We Found Love, que va interpretar en una versió amb aires rock.

Ens apropavem al final de l'actuació, i Rihanna va interpretar tres cançons més en acústic: FourFive Seconds, Stay i Diamonds. Finalment va acabar amb Pour it Up, en una versió amb alguns elements Reggae, i Bitch Better Have My Money.

L'actuació va ser correcta, però res extraordinari. No va fer playback ni va desafinar ni va fer cap gall, però en ocasions cantava les cançons a mitjes. El vestuari molt desencertat, i no hi va haver cap canvi de vestuari, cosa que sí que fan sempre moltes altres estrelles pop com Lady Gaga i Katy Perry. L'escenari no tenia res especial i encara va quedar desaprofitat, i la il·luminació tampoc em va agradar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada