6 de set. 2015

Remix EP: Secrets

Quasi sis mesos després del seu llançament arriba l'EP de remescles de Secrets, de Tiësto, KSHMR i Vassy, sense cap dubte un dels èxits EDM de l'any. 
L'EP comença amb una remescla de Don Diablo, però no el VIP mix que ja coneixíem, que és la segona pista del disc. Aquesta remescla és molt millor que el VIP mix: menys distorsió, i un primer drop més melòdic (El segon és com els del VIP mix), i mantenint el build-up, la única part aprofitable del VIP Mix.
La tercera remescla és la de David Zowie, que porta Secrets al Future House més genèric. Tampoc m'ha acabat de convencer. Després arriba la remescla de Felon, que també porta Secrets al Deep / Future House, però amb un so més underground. 
A continuació arriba una altra remescla que ja coneixem: la de Diplo. Les estrofes tenen una base Reggae que les afavoreix molt, però el drop trap no m'acaba d'agradar. La sisena és la de Zaxx i Jaylex, que segueix en la línea Electro House de la original, però amb una melodia totalment diferent. La millor remescla. La remescla que tanca l'EP és la de Riggi & Piros, que també és Electro House. Correcta, però res extraordinari. Aixó sí: millor que la majoria de produccions d'aquest duo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada