27 de set. 2015

Crítica: Sugar


El divendres es va posar a la venda Sugar, el segon àlbum de Robin Schulz, que arriba un any després del seu debut amb Prayer. A diferència de al seu primer treball discogràfic, a Sugar totes les cançons són originals seves i no hi ha cap remescla.


El segon àlbum de Robin Schulz ve precedit per dos senzills: Headlights, que compta amb la veu d'Ilsey; i Sugar, on hi col·labora Francesco Yates. Encara que totes dues es podrien qualificar com a produccions Deep House amb molta influència del pop, són completament diferents. Això és el que passa a tot el disc: encara que tot es pot classificar dins el Deep House, agafa totes les vessants del gènere. 
Encara que la majoria de cançons presenten un so Deep House orgànic, també n'hi ha on el DJ i productor alemany s'adentra al Future House. A 4 Life també incorpora sons tropical house a l'estil de Kygo, i a This is Your Life i a Wave Goodbye  li dona molt protagonisme al saxo, coses que encara que no són novedoses, Robin Schulz encara no havia fet. També hi han cançons que incorpora sons que no són propis ni d'un subgènere ni de l'altre, com a la pista Titanic (Encara que en aquesta no m'agrada el resultat). Les 15 pistes del dis són cançons, cosa que ja està bé, però també m'hagués agradat que hi hagués una o dues pistes instrumentals.

En conclusió Sugar és un molt bon àlbum, molt millor que Prayer (On, suposo que en part per que la majoria eren remescles, donava la sensació que eren diverses cançons posades aleatoriament). No hi cap cançó que per mi sigui clarament la millor cançó del disc, però sí que us diré que una de les més desencertades és Headlights, el primer senzill del disc. Les altres dos que posaria dins aquest grup són Titanic, per alguns dels sons que ha escollit, i Moonlit Sky, però aquesta no per la producció (Que tampoc la salva), sinó perquè a mi no m'agraden les cançons cantades per cors.


Sugar és sense cap mena de dubte el millor àlbum de música electrònica d'aquest any, encara que el més probable és que la setmana que ve es vegi superat pel llançament del nou àlbum d'Avicii: Stories.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada