14 de set. 2015

Les 10 cançons més exitoses de Rihanna


Per celebrar el desè aniversari del debut de Rihanna, Billboard ha publicat una llista amb els deu majors èxits de Rihanna basant-se en les seves llistes (Sumant 1 punt per cada setmana a la posició 100, 2 per cada setmana a la 99, ...), que la veritat és que m'ha sorprès bastant.

La primera posició de la llista l'ocupa We Found Love, cosa que ja m'esperava, però a partir d'aquí ja m'han sorprès diverses coses: que The Monster estigui tan amunt, més que Love the Way You Lie; que Stay (Que a més és la única cançó que no va arribar a la primera posició del Hot 100) estigui per sobre de Diamonds, trobar-me Live Your Life en aquesta llista i que Diamonds estigui a la setena posició (Pensava que estaria a la tercera o a la quarta).
El que no m'ha sorpres però trobo injust és que en aquest top 10 no hi hagi cap cançó de Rated R, que encara que sigui un dels seus àlbums menys exitosos (exceptuant Rude Boy, que va ser número 1), el considero un dels millors. Tampoc no és cap sorpresa que no hi hagi cap dels senzills del seu vuitè treball discogràfic.

billboardhits

En els propers dies també aniré publicant alguna altra entrada relacionada amb el desè aniversari de Music Of The Sun, l'àlbum debut de Rihanna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada