20 de set. 2015

Novetat + Videoclip: Til it Happens To You

Lady Gaga - Til It Happens to You (2015) - 1200x1200
El divendres finalment es va posar a la venda Til it Happens To You, el nou senzill de Lady Gaga per al documental The Hunting Ground. Aquesta cançó és el primer senzill pop després del llançament de Cheek To Cheek, i encara que no està confirmat que formi part del cinquè àlbum de l'artista novaiorquesa, ja ens pot donar una mica de pistes del so que portarà.

Til it Happens to You és una balada composada per Lady Gaga i Diane Warren, que comença amb només la veu, una corda molt suau i uns acords de piano, als que al llarg de la cançó sel's van afegint més instruments i, tant la veu com els instruments presents des del principi van guanyant intensitat.

Té una instrumentació diferent a la que ens té acostumats Lady Gaga, ja que presenta un so molt orgànic i dona protagonisme a la corda, cosa que encara no havíem vist en les seves cançons. Això podria ser una pista de què ens espera al cinquè àlbum de la novaiorquesa, que es posarà a la venda l'any que ve.

No sé si  vosaltres també heu tingut aquesta sensació, però a l'escoltar TIHTY hi trobo elements similars als d'anteriors balades de Gaga: Dope, Speechless i en menor mesura de Yoü and I.


Poques hores després de llançament de la cançó, es va estrenar el videoclip dirigit per Catherine Hardwicke (La directora de l'adaptació cinematogràfica de Crepuscle) i on malhauradament no hi apareix Lady Gaga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada