1 de set. 2015

els protagonistes del mes: Agost

Avui comencem el mes de Setembre, i com el primer dia de cada mes toca repassar els cinc artistes dels que més hem parlat el mes passat.
5. Robin Schulz

Aquest mes d'Agost Robin Schulz ha desvelat el tracklist del seu segon àlbum, Sugar, que sortirà a la venda el dia 25 de Setembre. A més el DJ i productor ha estrenat el videoclip del segon senzill del disc, que és la cançó que també s'anomena Sugar i que compta amb la col·laboració vocal de Francesco Yates.

4. Lana del Rey

Durant el mes d'Agost, Lana del Rey ha desvelat tots els detalls de Honeymoon, el seu tercer àlbum /quart disc: El tracklist, les portades de les diferents edicions, la data de llançament,...
Aquest mes també ha llançat el primer senzill del disc, High By The Beach, amb el seu videoclip corresponent. A més ha col·laborat amb the Weeknd a Prisoner, una de les cançons del  nou àlbum del canadenc.

3. Nicki Minaj

El mes passat la rapera va anunciar Trini Dem Girls com el proper senzill de The Pinkprint. També ha col·laborat amb Robin Thicke a Back Together, que ja té videoclip.
Nicki Minaj també va ser una de les protagonistes dels VMAs, amb la seva actuació acompanyada de Taylor Swift, interpretant Trini Dem Girls, The Night is Still Young i Bad Blood. A més es va emportar el premi a millor vídeo Hip-Hop.

2. Taylor Swift

Taylor Swift va ser la clara triomfadora dels VMAs d'aquest any, emportant-se un total de 4 premis, que inclouen els premi a Vídeo de l'any i Millor Col·laboració amb Bad Blood, i a Vídeo pop i Vídeo d'una artista femenina per Blank Space.
També ha llançat com a cinquè senzill de 1989 Wildest Dreams, que ja té videoclip.

1. Avicii

Aquest mes, Avicii ha donat tots els detalls de Stories: Ha desvelat la portada i el tracklist definitius, i malhaurament ha posposat la data de llançament del disc una setmana, fins al 2 d'Octubre. També ha anunciat que cantarà en alguna cançó del disc, però no sabem en quina.
El suec també ha llançat un nou senzill doble, format per les cançons Pure Grinding i For a Better Day

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada