17 de set. 2015

Tota la informació del proper àlbum d'Ellie Goulding + Nou senzill

Si ahir coneixíem el títol del tercer àlbum d'estudi d'Ellie Goulding, en les darreres hores no només n'hem conegut la data de llançament, la portada i el tracklist, sinó que a més ha desvelat el primer senzill del disc (O segon si comptem Love Me Like You Do).

Primer comencem amb la data de llançament: Delirium es posarà a la venda el dia 6 de Novembre i avui ha començat el període de reserva. La portada és la que hi ha al costat d'aquestes línies.
Hi hauran dos edicions del disc: Estàndard i Deluxe amb 16 i 22 cançons, respectivament. A la edició deluxe d'hi inclou Outside, (La seva col·laboració amb Calvin Harris) originalment inclosa a Motion, el darrer disc de l'escocés. Totes les cançons del disc estan composades per la cantant britànica a excepció de Love Me Like You Do.

Tracklist:

  1. Intro (Delirium)
  2. Aftertaste
  3. Something in The Way You Move
  4. Keep On Dancing
  5. On My Mind
  6. Around U
  7. Codes
  8. Hold Me For Life
  9. Love Me Like You Do
  10. Don't Need Nobody
  11. Don't Panic
  12. We Can't Move To This
  13. Army
  14. Lost and Found
  15. Devotion
  16. Scream it Out
  17. The Greatest *
  18. I Do What I Love *
  19. Paradise *
  20. Winner *
  21. Heal*
  22. Outside*
*Cançons de la edició Deluxe


Com ja us he avançat, la cantant també ha estrenat: On My Mind, el que és el primer o segon senzill del disc, depenent de si comptem Love Me Like You Do, també inclosa a la Banda Sonora de 50 Ombres de Grey. És una cançó pop, amb influència trap i sons tropicals; bastant diferent del que solen ser els senzills d'Ellie Goulding (No puc parlar de la discografia en general per que no la he escoltat). La producció corre a càrrec de Max Martin, el productor de Taylor Swift, Katy Perry, Ariana Grande i una llarga llista d'estrelles.
És una cançó correcta, però amb una tornada massa repetitiva, i a més em dona la sensació que darrera d'aquesta cançó (I probablement de tot el disc) hi ha una intenció de triomfar, cosa que no m'agrada. Veurem si ho aconsegueix.

De moment la cançó està només disponible a Spotify i pels que han reservat Delirium a iTunes o plataformes similars. Però per si no teniu compte a Spotify, també us deixo el fragment que ha penjat al seu canal de Youtube.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada