15 de set. 2015

The Weeknd ocupa les dos primeres posicions del Hot 100

The Weeknd Nos. 1 & 2 on Hot 100 With 'Can't Feel My Face' & 'The Hills'Després d'una setmana amb Justin Bieber al capdavant del Hot 100, la primera posició torna a ser per a The Weeknd amb Can't Feel My Face, per tercera setmana (Encara que no ha estat mai dos setmanes seguides). Però a més The Weeknd també ocupa la segona posició de la llista de senzills de Billboard amb The Hills, pel que es converteix en el desè artista en aconseguir-ho (Només comptant els que en totes dues cançons són els artistes principals).  A més el seu nou àlbum Beauty Behind The Madness, segueix al capdamunt de la llista Billboard 200.
What Do You Mean completa el top 3, pel que per segona setmana consecutiva tenim el top 3 de la llista ocupat únicament per canadencs.També destaca la entrada de Ed Sheeran al Top 10 amb Photograph.



Fora del top 10, Taylor Swift puja de la posició 15 a la 13 amb Wildest Dreams, pel que podria aconseguir el cinquè top 10 de wildest Dreams si segueix pujant en les properes setmanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada