30 de set. 2015

Billboard anomena Lady Gaga la dona del 2015 + Altres notícies relacionades amb ella

Tal  com ja vaig fer la setmana passada, avui recopilo les notícies relacionades amb Lady Gaga que hem conegut en els darres dies.


La notícia més important de totes és que Lady Gaga ha estat nomenada per Billboard com la dona de l'any. La gala on es fa la entrega d'aquest premi es farà a Nova York el dia 11 de Desembre. Sens dubte el 2015 està sent un dela millors anys per a l'artista novaiorquesa, encara que no hagi llançat cap àlbum.


On no ha tingut tanta sort és amb el debut de Til It Happens To You, que no ha pogut ni entrar al Hot 100 de Billboard, quedant-se a la posició número 102.

A més ha estat nomenada l'artista més influent d'aquesta dècada per la revista Rolling Stone.

Una altra notícia relacionada amb ella, encara que no amb la seva faceta musical, és que segons ha anunciat el  director de American Horror Story, és molt possible que Lady Gaga també aparegui a la sisena temporada de la sèrie. Com segurament ja sabreu, Lady Gaga és una de les protagonistes de la cinquena temporada de la sèrie de terror, que s'estrena en menys d'una setmana.

En els darrers dies Lady Gaga també ha estat treballant en el seu proper àlbum. El cap de setmana Lady Gaga va penjar un vídeo a Instagram on ella i diversos productors i enginyers de so estaven ballant una de les cançons del disc. Malhauradament aquest vídeo, tal com va fer quan estava a l'estudi amb RedOne pocs dies abans, no té so.
També hem sabut en les darreres hores que Lady Gaga va mostrar part del seu cinquè àlbum a John Elthon, qui ha dit que el que ha sentit és realment fantàstic.
Per acabar dir-vos que Lady Gaga anirà al programa de Jimmy Fallon el dia 6 d'Octubre. Encara que el més possible és que la entrevista sigui per promocionar el seu debut com a actriu, és molt possible que parli del seu cinquè treball discogràfic en solitari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada